Hur du returnerar och/eller byter dina Luxreaders

Det är både enkelt och gratis.

3-stegs guide för att returnera ett paket

1. Packa varorna: Ta ut den förbetalda returetiketten som följer med din order och klistra den över den gamla etiketten*. Lägg varorna du vill returnera i boxen du fick glasögonen i och förslut paketet**.

Jag saknar en returetikett

2. Posta paketet - vi betalar frakten: Lämna ditt Luxreaderspaket till valfritt Postnordombud. Oroa dig inte för frakten, den tar vi hand om ***. 

Vilket är mitt närmsta Postnordombud?

3. Återbetalning: Så snart vi tar emot och registrerat din retur, kommer du att bli återbetalad inom 14 dagar.

4-stegs guide för att byta ett paket

Notera: Byte av våra produkter är alltid gratis när ni använder Luxreaders förbetalda returetikett. Men byten kan innebära extra leveransavgifter. Våra byten är enkelt gjorda! Följ bara guiden här under:

1. Paketera produkterna: Packa produkterna i original förpackningen och fäst den förbetalda returetiketten på paketet.

2. Skicka: Leverera paketet till närmsta postkontor eller utlämningsställe.

3. Beställ igen: De glasögon du önskar till måste beställas på vår hemsida. För att få samma enhetspris på din första order med 3 par, kontakta vår kundservice med ditt ordernummer för att få din rabatt kod*. Så snart vi har mottagit ditt returnerade paket kommer återbetalningen ske på samma sätt som du använde när du betalade.

*Leveranskostnad för returen är bara täckt när du handlar 3 par glasögon. Därför kan leveranskostnad tillkomma för utbyta produkter.

* Vår returetikett är en internationellt accepterad returetikett. Anledningen till att det inte finns en streckkod är för att mottagaren, i detta fall Luxreaders, betalar för frakten när de får tillbaka paketet. Därmed, behöver du INTE betala för frakten. 

** Varor som blir levererade i olika paket måste blir returnerade separat. Säkerställ att du lägger glasögonen i samma box som de kom i för att undvika att förlängd återbetalningstid.

*** Observera, att returkostnader inte täcks vid följande tillfällen:

Om du har köpt flera varor, men endast returnerar en del av ordern. Om du valt en leveransmetod som är dyrare än den den billigaste vi erbjuder  - i det fallet kommer du få stå för mellanskillnaden.