Returnera Luxreaders

Det är både enkelt och gratis.

Nöjda kunder är det viktigaste för oss. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig nöjda med deras glasögon, och därför har vi nyligen förlängt returperioden till 30 dagar. Från och med nu, tillåter vår policy dig att kunna ta tid på dig att tänka över ditt köp samt att kunna lämna tillbaka glasögonen helt gratis om det inte känns helt rätt.

1. Packa varorna

Ta ut den förbetalda returetiketten som följer med din order och klistra den över den gamla etiketten*. Lägg varorna du vill returnera i boxen du fick glasögonen i och förslut paketet**.

2. Posta paketet - vi betalar frakten

Lämna ditt Luxreaderspaket till valfritt Postnordombud. Oroa dig inte för frakten, den tar vi hand om ***. 

3. Återbetalning

Så snart vi tar emot och registrerat din retur, kommer du att bli återbetalad inom 14 dagar.

* Vår returetikett är en internationellt accepterad returetikett. Anledningen till att det inte finns en streckkod är för att mottagaren, i detta fall Luxreaders, betalar för frakten när de får tillbaka paketet. Därmed, behöver du INTE betala för frakten. 

** Varor som blir levererade i olika paket måste blir returnerade separat. Säkerställ att du lägger glasögonen i samma box som de kom i för att undvika att förlängd återbetalningstid.

*** Observera, att returkostnader inte täcks vid följande tillfällen:

Om du har köpt flera varor, men endast returnerar en del av ordern. Om du valt en leveransmetod som är dyrare än den den billigaste vi erbjuder  - i det fallet kommer du få stå för mellanskillnaden.