Hur du returnerar och/eller byter dina Luxreaders

Det är både enkelt och gratis.

Förlängd returperiod

Nöjda kunder är vår första prioritet. Det är viktigt för oss att våra kunder är nöjda med sina glasögon och därför har vi nyligen förlängt returperioden till 100 dagar. Från och med nu gör vår policy det möjligt för dig att ompröva ditt köp och returnera en artikel helt utan kostnad, utan att behöva ange orsaken.

3-stegs guide för att returnera ett paket

1. Packa varorna: Ta ut den förbetalda returetiketten som följer med din order och klistra den över den gamla etiketten*. Lägg varorna du vill returnera i boxen du fick glasögonen i och förslut paketet**.

Jag saknar en returetikett

2. Posta paketet - vi betalar frakten: Lämna ditt Luxreaderspaket till valfritt Postnordombud. Oroa dig inte för frakten, den tar vi hand om ***. 

Vilket är mitt närmsta Postnordombud?

3. Återbetalning: Så snart vi tar emot och registrerat din retur, kommer du att bli återbetalad inom 14 dagar.

4-stegs guide för att byta ett paket

Notera: Byte av våra produkter är alltid gratis när ni använder Luxreaders förbetalda returetikett. Men byten kan innebära extra leveransavgifter. Våra byten är enkelt gjorda! Följ bara guiden här under:

1. Paketera produkterna: Packa produkterna i original förpackningen och fäst den förbetalda returetiketten på paketet.

2. Skicka: Leverera paketet till närmsta postkontor eller utlämningsställe.

3. Beställ igen: De glasögon du önskar till måste beställas på vår hemsida. För att få samma enhetspris på din första order med 3 par, kontakta vår kundservice med ditt ordernummer för att få din rabatt kod*. Så snart vi har mottagit ditt returnerade paket kommer återbetalningen ske på samma sätt som du använde när du betalade.

*Leveranskostnad för returen är bara täckt när du handlar 3 par glasögon. Därför kan leveranskostnad tillkomma för utbyta produkter.

* Vår returetikett är en internationellt accepterad returetikett. Anledningen till att det inte finns en streckkod är för att mottagaren, i detta fall Luxreaders, betalar för frakten när de får tillbaka paketet. Därmed, behöver du INTE betala för frakten. 

** Varor som blir levererade i olika paket måste blir returnerade separat. Säkerställ att du lägger glasögonen i samma box som de kom i för att undvika att förlängd återbetalningstid.

*** Observera, att returkostnader inte täcks vid följande tillfällen:

Om du har köpt flera varor, men endast returnerar en del av ordern. Om du valt en leveransmetod som är dyrare än den den billigaste vi erbjuder  - i det fallet kommer du få stå för mellanskillnaden.