Glasögon

Hög kvalitet. Lågt pris. Direkt till dig

Lätta glasögon

Miljö- och allergivänliga material

Flexibla bågar

Utvalda material

Se världen i ett nytt ljus:

Luxreaders glasögon

I takt med att tekniken har utvecklats har vi blivit alltmer beroende av prylar som smartphones, surfplattor och datorer för både arbete och fritid. Denna ständiga användning av skärmar har dock lett till en ökning av synproblem, inklusive ansträngda ögon, torra ögon och suddig syn. Studier har visat att långvarig skärmtid också kan störa våra sömnmönster, vilket leder till ytterligare problem med vår syn. Tänk dig det!

Och inte bara det, det blå ljuset från skärmar kan störa den naturliga sömn- och vakencykeln och bidra till närsynthet, ett tillstånd där ögat inte kan fokusera tydligt på avlägsna föremål. Detta har naturligtvis lett till ett ökat behov av glasögon med starkare recept. Fler och fler människor sträcker sig efter billiga glasögon med styrka för att korrigera synproblem som orsakas av skärmanvändning. 

Man kan alltså säga att våra ögon inte har det roligt i vår tid...

...Vad händer sedan? Hur kan vi förhindra att våra ögon blir lidande och ändå ha roligt när vi arbetar, läser eller tittar på våra favoritserier?

Oroa dig inte! Luxreaders är här för att hjälpa dig att hitta perfekta glasögon med styrka online. Ingen anledning till panik: med rätt nyans, form och styrka kommer du att se lika charmig ut som någonsin! Och i slutet av dagen kommer ingenting att kännas så bra som en känsla av komfort snarare än press framför din bok eller datorskärm.

3 par för 699 kr.

Mixa och matcha som du vill

Läsglasögon kan också vara roligt

När vi blir äldre är läsglasögon ett nödvändigt ont som vi lär oss att älska med tiden. Men hur vet du att det äntligen är dags? Ett av de tydligaste tecknen är att du håller böcker och tidskrifter längre bort från ögonen än normalt. Det betyder att dina ögon har allt svårare att fokusera på nära objekt, vilket ofta indikerar att du behöver korrigerande linser för att behålla en klar syn för vardagliga uppgifter.

Om det låter bekant är Luxreaders din nya bästa vän! Våra glasögon med styrka finns i alla stilar, former och färger. Och när det gäller att välja rätt par är allt du behöver vår Try On funktion - prova våra glasögon online för att hitta den bästa passformen för dig.  

När du börjar utforska vår kollektion kan du också utnyttja vårt syntest för att få en uppfattning om vilken styrka du behöver innan du köper glasögon med styrka online. Du kan prova Luxreaders syntest redan nu och få den ungefärliga glasstyrka som passar dig. Att testa din styrka är ett bra sätt att börja!