25 November 2022

BLACK FRIDAY

Missa inte vår Black Friday-försäljning!

25% BLACK DISCOUNTS

I år erbjuder vi rabatter på upp till 25 % på alla våra glasögon. Så oavsett om du behöver ett par nya läsglasögon eller om du vill prova våra glasögon för blått ljus är det dags att handla nu.

Exklusiva erbjudande på ett brett urval av Skandinavisk design

Genom att registrera dig på vår VIP-lista - är du säkrad att bli den första som får tillgång till Black Friday på Luxreaders

Medans du väntar på black friday

Hitta ditt nästa par

Medans du väntar på Black Friday erbjudande kan du redan nu kolla in vårt breda utbud av läsglasögon, blue light glasögon och solglasögon. Visualisera ditt framtida par glasögon hemifrån med vår Try-On funktion.

Black Friday-erbjudanden på våra läsglasögon

På Black Friday 2022 kan du få ett bra pris på våra läsglasögon! Vare sig du behöver ett nytt par själv eller vill fylla på som present är det nu det perfekta tillfället att handla. Vårt utbud av läsglasögon omfattar en mängd olika stilar och receptstyrkor från +1 till +3,5, så du kommer garanterat att hitta det perfekta paret. Och med våra Black Friday-rabatter kan du spara stort på ditt köp. Så vänta inte - handla idag för de bästa erbjudandena på läsglasögon!

Black Friday-erbjudanden på våra solglasögon

Black Friday är den perfekta tidpunkten för att göra ett bra pris på ett par nya solglasögon! Vårt utbud av solglasögon har något för alla, oavsett om du letar efter ett par eleganta aviators eller en klassisk wayfarer-stil. Våra solglasögon har också styrka, så inget hindrar dig från att läsa din favoritbok eller tidning i solen. Och med Black Friday-rabatter på upp till 25 % rabatt har det aldrig funnits ett bättre tillfälle att hitta ditt perfekta par. Så vänta inte - börja shoppa idag för de bästa Black Friday-erbjudandena på solglasögon!

Blue light glasögon Black Friday

Våra snygga blå ljusglasögon är utformade för att hjälpa till att minska ansträngningen och tröttheten i ögonen, och de är perfekta för alla som tillbringar mycket tid med att stirra på skärmar. Den här Black Friday erbjuder vi 25 % rabatt på alla våra glasögon med blått ljus, så det är det perfekta tillfället att fylla på. Beställ dina glasögon idag från Luxreaders och börja njuta av fördelarna med minskad ögonbelastning och bättre syn.

Varför Luxreaders?

Free shipping & returns

Excellent customer reviews

Eco- and allergy friendly materials

Wide range of Scandinavian design